2 Temmuz 2012 Pazartesi

OKÜLTİZM VE ENERJİ

OKÜLTİZM VE ENERJİ "Geçmişten Bugüne Gizemcilik İlgi Alanları Tradisyonları " / Ferda Ercan Uyulan

Kitap, Geçmişten Bugüne Gizemcilik, İlgi alanları ve Gelenekleri’ni anlatırken, Okült alanlara ve gizli öğretilere ilgi duyanlar için Okültizm hakkında bir portal oluşturmayı hedefleyerek; maji, büyü, simya ve diğer tüm gizli yöntemlerle hep elde edilmek istenen GÜÇ konusunu ele alıyor. Davetlerle, törensel maji ile, ritüellerle çekilerek gönderilmesi, kullanılması amaçlanan ENERJİ üzerinde duruyor. Diğer yandan, okült alanların tehlikeli, saptırılmış yönleri ve pop okült olarak aşılanan varyasyonların hangi sakıncaları taşıdığı da anlatılıyor.

Gizeme biraz daha yaklaşmak, geçmiş zamanların içrek bilimlerine, Majikal, Hermetik, Arketipsel, Astrolojik, alanlara uzanmak, Batıni bilgilere, ardından, son teorik fizik kuramlarının büyüsüne ve holografik evren anlayışının sonuçlarına bakabilmek için, içerikte; ‘’ Maji Sistemleri, Tradisyonel Ezoterizm, Demonology, Angelogy, Havass, Grimoire'ler, Goetia, Neopaganist Akımlar, Wicca, Arketiplerin Enerjileri, Ölü Adlar Kitabı, Morfik Alanlar, Dualar, Kader, İnsan için felsefi tıp, Vodun, Tarot Sembolizmi, Gizli Gücümüz, Alemlerin Tek Sırr’ı, Gematria, Görünen her şeyin teorisi ‘’ gibi konulara da yer verilmiştir.

Türlere gizli dönüşümün psişik ve fiziksel yönlerinin incelenmesi, fizik değişim olmaksızın edinilmeye çalışılan ham enerji. Elementaller adı altında; diğer boyut varlıkları kapsamındaki yaratımlar, enerjilerinin kullanımı. Exorcism ile; Roma Katolik Doktrini’nin en dikkat çeken Şeytan Çıkarma Ritüeli’nin kapsamlı incelemesi. Tanrılar ve Tanrıçaların enerjilendirilme nedenleri ve kayıtlanmış enerjilerin hareketi de kitapta yer alan bilgilere dahil edilmiştir.

Yazar: Ferda Ercan Uyulan
Lotus Yayın Grubu